Ta stran uporablja piškotke
S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši nakup, naprednejše funkcije in spletno analitiko. Ali dovolite nameščanje piškotkov na svojo napravo?
Dovolim uporabo piškotkov
Več informacij o piškotkih
tooltip after the triger

To je "koncentrat", ki TAKOJ TOČNO in JASNO pove, KAJ in KAKO. Pomaga, da dobiš novo moč in greš naprej.

Denis Somi

27-letni diplomirani ekonomist iz Lendave.

Za naročila in dodatne informacije pokličite brezplačno telefonsko številko

080 12 95

Kaj vsebuje paket?

  • Knjigo MotivAkcija brez meja
  • 2 x CD 12 skrivnosti uspešnih ljudi
  • Priročnik za postavljanje in doseganje ciljev
  • Bon za 1-mesečno članstvo v skupnosti 'E-univerza uspeha'
  • Kartico za BREZPLAČNO članstvo
  • 10% popust na vse Smiljanove produkte.

Cena paketa:39,60 €

Naročite

Smiljan Mori, poslovni in življenjski trener za uspeh

GARANCIJA ZA VRAČILO

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nas lahko o tem obvestite v roku 15 dni in izdelek v roku 30 dni od danega obvestila vrnete.

ZAUPANJA VREDNO SPLETNO MESTO

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi. Vsi vaši podatki so 100% varni, izdelki pa preverjeni in izbrani s pomočjo strokovnjakov.

PLAČILO PO POVZETJU

Ker se zavedamo, da veliko ljudi ne želi uporabiti plačila s kreditnimi karticami, smo vam omogočili tudi 100% varno plačilo po povzetju.

Smiljan Mori:

Zdaj vem, vse je tako preprosto. »Najprej rečem, da lahko, samo verjeti moram. Ko vidim svoj cilj, me žene naprej, le premakniti se moram. Prvi korak, drugi, tretji... saj ni tako težko; me nese naprej, vse do konca življenja brez mej. Brez strahu in skrbi, vse se v moji glavi zbistri. Moj ogenj žari, ko sanjam življenje in živim svoje želje!«

Cena paketa:39,60 €

Naročite

Z MotivAkcijsko kartico se uvrščate med elitno skupino motiviranih posameznic in posameznikov.

Z MotivAkcijsko kartico do vseživljenjskega 10% popusta na vse Smiljanove produkte

Kartica je vaš energijski vodnik, iz katerega črpate dodatno spodbudo in pogum in ki vas v trenutkih šibkosti odvrne od misli, da bi se obrnili na stara pota ali da bi odnehali.

S pomočjo kartice boste vsakič znova osmislili cilje in tako lažje ohranili smer, ki ste jo izbrali.

Poleg tega ima MotivAkcijska kartica osebno kodo, s katero lahko pri nakupu vseh produktov in storitev Smiljana Morija uveljavljate vseživljenjski 10-odstotni popust.

10% popust na vse izdelke Smiljana Morija lahko izkoristite s klikom TUKAJ!

Kako učinkovito uporabljate kartico

V trenutku šibkosti poglejte slogan ŽIVIM, KOT ŽELIM, ki je zapisan na vaši MotivAkcijski kartici, in tako lažje odpravite misel, da se obrnete na stara pota ali da odnehate.

Besede blagostanje, potrpežljivost in zadovoljstvo, ki obdajajo notranji mir in uspeh, vas spomnijo na lastnosti in stanja, ki so zdaj del vas. Velikodušnost, hvaležnost in spoštovanje so ključni za razvoj kakovostnih, dolgoživih poslovnih in zasebnih odnosov, sreča pa vas tudi v najtežjih trenutkih spomni, da vam je življenje naklonjeno. Brez ognjevitosti v pravem trenutku ne morete preseči meja, ki vam jih začrtajo drugi in vaša preteklost.

Živite, kot želite, saj zasledujete postavljene cilje z vso vztrajnostjo na poti do uspeha!

Poleg čiste motivakcijske energije imate s kartico vseživljenjski 10-odstotni popust na vse izdelke iz kolekcije Smiljan Mori: Z vašo osebno kodo (na kartici levo) lahko pri nakupu vseh mojih produktov in storitev uveljavljate vseživljenjski 10-odstotni popust.

MotivAkcijska kartica z osebno kodo: 19,97 €

10% popust na vse izdelke Smiljana Morija lahko izkoristite s klikom TUKAJ!


Studio Moderna, finančne in intelektualne storitve ter trgovina, d.o.o., Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi, matična številka: 5566975, davčna številka: SI-95400818, št. registrskega vložka: 1/5174/00, osnovni kapital: 1.260.724,42 EUR. Studio Moderna, d.o.o., je zavezanec za plačilo davka na dodano vrednost.